Incepand de anul trecut, cei de la Samsung au inceput lansarea unor serii precum Galaxy A, Galaxy E si Galaxy J. Acum, exista informatii cu privire la o noua serie de smartphone-uri ce urmeaza a fi lansate de catre gigantul Sud-Coreean.

Conform ultimelor zvonuri, compania lucreaza in prezent la doua terminale noi, cu codurile SM-G550 si SM-G600, care vor fi lansate ca facand parte din seria Galaxy O. Modelul SM-G550 va purta denumirea de Galaxy O5, iar modelul SM-G600 va avea denumirea de Galaxy O7. In prezent nu avem informatii despre aceste dispozitive atat din punct de vedere al specificatiilor cat si al intervalulului de timp in care vor fi lansate pe piata. Dat fiind faptul ca Galaxy S 6 Edge plus si Galaxy Note 5 au fost lansate recent, este fi posibil sa aflam mai multe informatii despre seria Galaxy O la targul IFA ce va avea loc peste cateva saptamani la Berlin. Totusi, cel mai probabil, acestea vor fi prezentate la inceputul anului 2016.

Dupa anuntarea noii categorii de telefoane, Samsung ar avea urmatoarele serii principale de smartphone-uri: Galaxy J, Galaxy E, Galaxy A, Galaxy O, Galaxy S si Galaxy Note.

Sa speram ca noua serie Galaxy O va veni cu un design nou, pentru a le fi mai usor consumatorilor sa le diferentieze de alte smartphone-uri lansate pe piata de acest producator.

Sursa stire: sammobile.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview Samsung Galaxy Trend 2 Lite
Articolul următorAllview a lansat E3 Living, un upgrade la gama de smartphone-uri E
Cand vorbim despre activitati outdoor, Adriana este prezenta. Si nu fara un gadget la indemana. Fie ca vorbim despre ski, ciclism, drumetii pe munte sau chiar un weekend relaxant la cabana, mereu va avea cu ea camera video pornita si o boxa bluetooth cu care sa anime atmosfera.