Datorita succesului imens inregistrat cu iPhone 5 si 5s, Apple a decis sa redeschida proiectul pentru un urmas cu display similar de 4″, insa fara a mai integra produsul in celebra numerotare, rezultand denumirea “iPhone SE”. Decizia de a da aceasta denumire este motivata de faptul ca multi dintre clientii fideli Apple pot confunda acest model cu o noua linie de telefoane, si nu readucerea la viata a unei legende, fapt ce ar duce la scaderea vanzarilor pentru iPhone 6s.
Generatia a doua de iPhone 5, umple o nisa mid-range a producatorului, lucru care a lipsit dupa fabricarea variantei 5c din pricina succesului mic inregistrat de catre acesta.
Sursele mai precizeaza ca dimensiunile vor fi identice cu cele ale lui 5s, insa marginile vor avea o usoara curbura. Cat despre organele interne ale noului telefon, se precizeaza ca procesorul va fi de generatie A9, camera imbunatatita de 8 MP, conectivitate NFC pentru plati de tip Apple Pay si capacitati de stocare intre 16-64 GB.
Evenimentul organizat de Apple in vederea prezentarii noului iPhone este planificat pentru data de 15 martie, iar lansarea se asteapta a fi facuta din 18 martie.
Totodata, se vor lansa noi tablete iPad Air si iPad Pro, precum si Apple Watch band.

 

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview HTC DESIRE 728G
Articolul următorUn nou banner confirma existenta smartphone-ului Oppo R9
Bogdan redefineste conceptul de “omul lumii” datorita adaptabilitatii sale in diferite medii. Iar daca ii vei arata un Galaxy Note, sau un Windows Phone, va percepe acest gest ca si o invitatie sa impartaseasca din povestile sale cu talc.