Atunci cand facem referire la termenul de action camera, vorbim despre o camera cu capabilitati foto/video speciale, folosita de catre impatimitii sporturilor extreme. Aceste camere sunt concepute cu scopul de a rezista in conditii extreme, astfel incat sa putem surprinde momente speciale cu o calitate mai ridicata decat camerele obisnuite. Majoritatea sunt invelite intr-o carcasa exterioara care le ofera o rezistenta mai ridicata la impact, praf sau la contactul cu diferite lichide.

  1. Action camera Kitvision Edge HD30W

Este cea mai performanta camera de acest gen disponibila pe site-ul nostru. Se adreseaza in principal pasionatilor de astfel de dispozitive si este o alternativa mai ieftina a celebrelor GoPro Au performante similare care pun foarte bine in balanta raportul calitate-pret al acestui dispozitiv.

Kitvision Edge HD30W este o camera capabila sa filmeze la o altitudine de 5000 de metri, fiind ideala pentru impatimitii sporturilor montane. Adancimea maxima la care poate filma este de 100 de metri, cu toate ca limita maxima legala la care un om se poate scufunda este de 40 de metri. Asadar, aceasta camera dovedeste ca poate fi utila si pentru cercetare. Unghiul de filmare este de 175 de grade, iar rezolutia maxima este FullHD la 1080p.

Datorita lentilelor speciale si microfonului incorporat, calitatea imaginilor surprinse si sunetul acestora vor fi intotdeauna la cele mai ridicate standarde, indiferent de conditiile in care o folosim. Slotul pentru cardul microSD, capabil sa suporte o memorie auxiliara de pana la 64GB, este mai mult decat generos, fie ca dorim sa fotografiem, fie ca dorim sa inregistram.

1

  1. Action camera Kitvision Rush HD100W

Este un alt produs marca Kitvision, dar cu o altfel de dinamica, specializata pe o alta categorie de sporturi extreme si cu un pret mult mai redus decat modelul Kitvision Edge HD30W. Luand in considerare dinamica si forma dispozitivului, echipa noastra considera aceasta action camera ideala pentru pasionatii de bicicleta, motocicleta sau a altor vehicule cu motor.

Datorita formei asemanatoare cu un telescop, camera poate focaliza mai bine chiar si atunci cand ne deplasam cu viteza, iar pozitionarea microfonului ii permite o inregistrare sonora de cea mai buna calitate. Dupa cum putem deduce din denumirea acesteia, este adresata in special pasionatilor de sporturi de viteza.

Rezolutia maxima la care poate filma camera este de tip FullHD la 1080p, unghiul de filmare este de 170 de grade, iar adancimea maxima la care poate fi scufundata este de 10 metri. Suporta memorie auxiliara microSD de o capacitate maxima de 32GB.

2

  1. Action camera STK Explorer WiFi 1080p HD

Un alt producator de astfel de camere este STK, care comercializeaza in prezent acest model la un pret situat in jurul sumei de 500 de lei. Camera are caracteristici performante, iar producatorul a dezvoltat in paralel 2 aplicatii disponibile pentru cele mai utilizate sisteme de operare: Android si iOS.

Rezolutia maxima la care poate inregistra camera este de 1920x1080p, adica FullHD. Adancimea maxima pe care o suporta camera este de 30 de metri, ceea ce o face ideala si pentru cei mai pasionati scufundatori.

Un alt avantaj al acestui model este geanta cu care se comercializeaza. In ea, utilizatorul isi poate depozita toate accesoriile camerei, astfel ca le are in permanenta la indemana.

3

  1. Action camera SJ5000w HD 1080p waterproof 30m

Este cea mai ieftina camera din acest top, capabila sa filmeze la o rezolutie FullHD si care rezista la o adancime de 30 de metri sub apa. Producatorul acesteia este E-Boda – un producator roman specializat in producerea si comercializarea de echipamente electronice la preturi avantajoase.

Functia Wi-Fi disponibila este utila pentru fisierele stocate in memoria interna, care se pot urca pe un sistem de cloud. In plus, sincronizarea fisierelor de pe camera si terminalul mobil se poate efectua fara a mai utiliza cabluri sau alt gen de dispozitive. Prin intermediul telefonului mobil poti sa controlezi camera de la distanta, cu ajutorul aplicatiilor dezvoltate de producator.

Recomandam aceasta camera amatorilor aflati la inceput de drum in ceea ce priveste sporturile extreme si celor care nu doresc sa investeasca un buget considerabil in astfel de echipamente.

4

  1. Action camera Oregon ATC Chameleon dual lens black

Modelul produs de catre cei de la Oregon este cea mai ieftina action camera care poate fi achizitionata de pe site-ul nostru.

Pe langa pretul de achizitie, ea mai surprinde cu un obiectiv dual, care ii permite sa inregistreze imagini cu un unghi de vedere de pana la 180 de grade si cu o rezolutie maxima de tip HD Ready. Autonomia camerei este, de asemenea, foarte buna, camera fiind capabila sa reziste aprinsa pana la 2 ore. Greutatea de doar 124 de grame o face ideala atat pentru transportat, cat si pentru montat, indiferent de sportul la care este folosita.

O recomandam in special celor care doresc sa testeze in premiera astfel de dispozitive, ca mai apoi, in functie de posibilitati si de gradul de utilitate, sa poata opta pentru variante mai performante.

5

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook