V-ati gandit vreodata cum ar fi daca aplicatiile favorite construite special pentru Windows ar rula pe o tableta cu Android OS sau un laptop Chromebook? Ei bine, de acum incolo lucrurile vor fi ceva mai simple datorita platformei CrossOver.

Vorbim despre o aplicatie capabila sa emuleze anumite aplicatii Windows pe platforma non-Windows. Exact, CrossOver este capabil sa emuleze aplicatii precum Steam sau Office, insa optiunile sunt momentan limitate deoarece este vorba despre un preview.

Un alt inconvenient de care ne-am lovit, este faptul ca aceasta aplicatie ruleaza doar pe device-uri cu chipset-uri Intel. Luand in considerare numarul destul de mic al acestor device-uri, nu vorbim aici despre o revolutie, pana la urma urmei nici Roma nu a fost construita intr-o zi.

Si totusi, in cazul in care sunteti pasionati, puteti accesa site-ul official Android CrossOver pentru toate detaliile. Va asteptam la sectiunea de comentarii pentru a impartasi cu noi, ce functionalitati Windows ati dori sa fie prezente pe smartphone-ul, tableta sau Chromebook-ul dumneavoastra!

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook