Analistul Ming-Chi Kuo a dezvaluit recent o serie de informatii despre urmatoarele device-uri Apple care se pregatesc a fi lansate. Din spusele lui reiese ca urmatoarele iPhone-uri nu vor avea diferente atat de mari fata de modelele anterioare, fiind vorba despre un iPhone XR varianta 2019, cu acelasi ecran LCD. Vor mai fi inca doua modele – iphone XI si un succesor al lui XS Max, ambele cu display OLED, ale caror notch-uri vor ramane cel mai probabil neschimbate. Este posibil ca ultimul model sa aiba o camera tripla, de data aceasta, furand ochii publicului.

Unul din lucrurile care se imbunatatesc la noile iPhone-uri este senzorul True Depth care faciliteaza Face ID-ul sa functioneze si sa “te citeasca” mai bine ca niciodata.

Sistemul de incarcare wireless va fi de asemenea imbunatatit, facand posibil transferul de energie si intre smartphone si un alt device. Spre exemplu, un iPhone ar putea acum sa incarce si alte dispozitive, precum castile Wireless AirPods care urmeaza a fi lansate in jumatatea acestui an. Tot atunci isi va face aparitia si incarcatorul wireless AirPower care a fost prezentat initial in 2017.

Ming-Chi Kuo confirma existenta unui urmator model de iPod Touch, despre care s-a tot auzit in ultima perioada, dar si de urmatoarele iPad-uri, printre care si un iPad Mini.

Sursa foto: youtube.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook