Taiwanezii de la Asus au inceput deja campania de promovare pentru noul flagship – Asus Zenfone 6 – pe care se pregatesc sa-l lanseze in 16 mai la un eveniment special din Valencia, Spania. Sloganul campanie e redat de cuvintele “defy ordinary” (“defineste ordinarul”), care atrage atentia asupra smartphone-ului.

Din poza postata pe pagina oficiala de Twitter a celor de la Asus, nu se observa niciun notch si un display edge-to-edge fara decupaj, ceea ce ne face sa presupunem ca in mod evident va exista o camera selfie de tip pop-up, ce iese din telefon. Dar poate ne inselam si va fi un telefon cu un design dual-slider.

Telefonul Asus Zenfone 6, care in realitate e varianta 6z, cea de flagship, are certificare FCC, fiind echipat cu o camera duala pe spate, existand voci care spun ca lentila principala va avea o rezolutie de 48MP si suporta incarcare rapida de 18W, existand si o versiune dual SIM.

Mai mult de atat, din Antutu aflam ca are un display de 1080+, 6GB RAM si 128GB memorie de stocare, iar cel mai probabil ca urmeaza sa fie echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 855, ruland Android 9 Pie.

Sursa: gsmarena.com, twitter.com

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook