In iulie anul acesta, Instagram a inceput sa nu mai afiseze numarul de like-uri la postari – lucru care pe la noi nu se prea intampla – pentru ca a vrut ca urmatorii sa-si distribuie atentia asupra continutului postarii si nu cate like-uri a primit postarea in cauza. De atunci, aceasta schimbare a primit feedback pozitiv, astfel ca parintele ei, Facebook, a decis sa urmeze aceeasi cale.

Facebook too may hide the Like count from your posts

Aceasta informatie ne parvine de la inginerul informatic Jane Wong, care a descoperit aceasta schimbare in codul sursa al aplicatiei de Facebook. Functionalitatea de ascundere a like-urilor functioneaza similar ca pe Instagram, doar autorul postarii putand urmari numarul total de like-uri, in timp ce ceilalti utilizatori pot vizualiza doar numele prietenilor mutuali care au reactionat la postare.

Facebook a confirmat faptul ca se gandeste serios sa stearga numarul total de like-uri afisat la postari, insa nu a dezvaluit nicio informatie legata de data cand se va intampla acest lucru pentru toti utilizatorii sai.

Sursa: gsmarena.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook