Sistemul de operare One UI 2.0 al celor de la Samsung bazat pe Android 10 este deschis de o vreme pentru modelele Galaxy Note 10, Note 9 si seria Galaxy S10, insa incepand de astazi duo-ul Galaxy S9 a fost adaugat programului.

eurogsm_samsung2Update-ul aduce utilizatorilor noile functionalitati introduse in Android 10, impreuna cu imbunatatiri minore adresate interfetei pe care o are Samsung. In prezent, update-ul este live in India si Coreea de Sud. In plus, este adaugat modul intunecat pentru ecranul principal, aduce update-uri minore ecranului Smart Lock si cateva noi unelte pentru Digital Wellness impreuna cu unelte care-ti vor face viata mai usoara pentru a controla meniul smartphone-ului.

eurogsm_samsung1Pentru a putea beneficia de acest update, trebuie mai intai sa te inscrii pentru programul beta in aplicatia Membri Samsung. Odata ce ai primit acceptul, iti vei putea instala update-ul din setarile telefonului. Galaxy S9 este inregistrat cu numarul G960FXXU7ZSKD, in timp ce Galaxy S9+ este inregistrat cu numarul G965FXXU7ZSKD. Ambele update-uri au aproximativ 1.8GB memorie.

Sursa: xda-developers.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook