Nokia 9 PureView este acel smartphone care a revolutionat, inca o data, posibilitatile foto intr-un smartphone. Este foarte cunoscut pentru prezenta celor 5 camere principale de 12MP, lucru cu care a facut furori in lumea telecom. Insa, are un secret. O varianta Silver, care nu a reusit inca sa iasa la lumina.

Iata 3 posibile motive pentru care acest lucru nu s-a intamplat:
1. Nu este culoarea specifica Nokia. Compania a facut un pas inainte in lansarea acestui smartphone, astfel ca si-a dorit sa puna accentul pe inovatie. Pentru a scoate in evidenta mai bine noul sistem foto, Nokia a pastrat pentru varianta 9 PureView nuanta lor preferata – Midnight Blue, drept element al brand-ului.

2. Succesul telefonului – a fi sau a nu fi? Nokia nu a vrut sa riste ca socoteala de acasa sa difere de cea din targ, asa ca a mers la sigur, pentru a testa succesul telefonului.

3. Performanta inainte de toate. In media au aparut zvonuri cum ca senzorul de amprenta integrat nu este cel mai stabil. De aceea, compania a preferat sa puna accentul pe siguranta datelor utilizatorului si sa rezolve aceasta posibila problema, inainte de a lansa alte variante de culoare.

Ramane de vazut daca nuanta Silver va fi lansata, insa nu putem spune decat ca Nokia 9 PureView arata la fel de bine in ambele variante de culoare.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook