Festivalurile romanesti au inceput sa fie din ce in ce mai populare si sa se bucure de tot mai multi participanti atat din tara, cat si din strainatate. Timp de 3-4 zile, persoane de toate varstele se distreaza pe ritmurile artistilor preferati si surprind fiecare amintire cu ajutorul tehnologiei din dotare. Pentru cei care participa la astfel de evenimente, echipa noastra a pregatit 5 aplicatii utile atunci cand ne aflam la un festival.

  1. Shazam – se bucura de un numar foarte mare de utilizatori la nivel global si este cea mai utila aplicatie din acest top. Cu Shazam puteti identifica majoritatea melodiilor, atat in modul online cat si offline. Piesele recunoscute cu ajutorul ei pot fi mai apoi distribuite pe diferite retele de socializare sau pot fi salvate intr-un playlist din cadrul aplicatiei. Acest playlist este foarte util pentru utilizator, deoarece ofera posibilitatea de a reasculta melodiile cautate in timpul festivalului.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Shazam Masterbrand Logo
  2.  Booking.com – avand in vedere ca un festival tine cateva zile, locul de cazare este si el un aspect foarte important. De cele mai multe ori organizatorii evenimentului pun la dispozitie un spatiu de camping pentru participanti. Acest spatiu are uneori cateva neajunsuri, printre care locurile insuficiente, un grad de confort scazut si lipsa de intimitate. Booking.com este cea mai mare aplicatie care ofera suport pentru unitatile de cazare din toate lumea. Aici se pot vizualiza informatii despre unitatile de cazare, fotografii cu acestea, tarifele si review-urile altor utilizatori despre fiecare locatie.
  3. booking_com

 

  1. Dropbox – fotografiile si fisierele de tip video sunt lucruri care nu pot lipsi din cadrul unui festival. Fiecare participant doreste sa surprinda cat mai multe dintre momentele petrecute acolo, insa majoritatea se confrunta cu o problema serioasa in ceea ce priveste spatiul de stocare de pe telefonul mobil. Dropbox vine in ajutorul lor si ofera posibilitatea de a urca fisierele pe un spatiu de stocare virtual, eliberand in acest fel o parte din memoria telefonului. Aplicatia se poate utiliza atat in mod gratuit (cu un spatiu de stocare mai redus), cat si in modul pro (unde dispunem de un spatiu de stocare de pana la 1TB).
  2. Dropbox-Logo

 

  1. Waze – este foarte utila in special persoanelor care vin cu masina personala catre festival. Este o aplicatie de tip GPS care ofera utilizatorilor atat harti rutiere, cat si informatii despre trafic in timp real. Waze este un fel de retea de socializare intre participantii la trafic, unde modul de comunicare este reprezentat de informatiile cu privire la starea drumului. Astfel, soferii pot semnaliza filtrele rutiere, drumurile aglomerate, diferite evenimente rutiere, drumurile aflate intr-o stare proasta etc.
  2. logo@2x-f5c878a72bd1560033043fa45fb9dbe5

 

 

  1. Power Battery – Battery Saver – Bateria telefonului este o alta problema cu care se confrunta participantii la un festival, in special cei cazati in zonele de camping. Recomandam utilizarea acestei aplicatii, deoarece ne ofera informatii precise despre starea bateriei si despre cum putem optimiza smartphone-ul pentru a ne bucura mai mult timp de functiile lui. Pe langa Power Battery – Battery Saver care ajuta bateria telefonului sa reziste putin mai mult, recomandam si achizitionarea unui acumulator extern de capacitate mai mare.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook