Ca de obicei, in fiecare luna va prezentam cele mai bune jocuri lansate in luna anterioara, de data aceasta pentru luna septembrie. Deoarece scoala a inceput pentru studenti si elevi si timpul este scurt, sa cauti un joc bun poate fi o provocare. Iata mai jos o lista cu ce te-ar putea interesa, jocuri adunate dintre cele mai diverse dintre care tu sa-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine.

1) Papers, Please

Papers, Please este un joc indie foarte cunoscut in lumea gamerilor, fiind disponibil atat pe iOS, cat si pe Android, insa la inceput prima versiune a fost lansata pe desktop. Acum nu este doar portat pe mobil, dar si optimizat. Povestea jocului are loc in cadrul Minsterului de Admitere din Arstotzka unde lucrezi ca angajat, iar job-ul tau este sa prinzi contrabandistii, spionii, teroristii si imigrantii care incearca sa treaca granita ilegal printre cei cu acte in regula. 

Paper Please
Sursa foto: Google Play

Ca angajat, vei verifica documentele si amprentele oamenilor si va trebui sa te folosesti de acest lucru cu maxima perspicacitate, altfel vei fi eliminat din slujba, caci aparatul de guvernare comunist din Arstotzka nu permite astfel de comportament. 

2) The Walking Dead: All-Stars

Bazat pe povestea din benzile desenate, The Walking Dead este un joc de tip RPG unde supravietuitorii trebuie sa lupte impotriva unor zombie care infesteaza lumea avand ca scop sa elimine toti supravietuitorii ramasi. Daca esti un fan al Walking Dead, acest joc merita o incercare din partea ta!

The Walking Dead
Sursa foto: Google Play

3) That’s a cow

Acesta este un joc neobisnuit, foarte relaxant si in acelasi timp neobisnuit. Ce ai de facut este sa controlezi caracterul intruchipat intr-o vaca unde vei folosi ugerul ei pe post de motor cu propulsie cu combustibil finit, sa colectezi monede si sa eviti obstacole. 

La fiecare cateva nivele vei obtine un bonus la masina cu gheare prin care iti vei putea schimba infatisarea. Singura plata in joc se face pentru a scapa de reclame si nimic mai mult, esti gata de aventura!

That s a cow
Sursa foto: Google Play

4) Tightrope Theatre

Tightrope Theatre vine in intampinarea pasionatilor de puzzle, fiind simplu si provocator, cu grafica pixelata relaxanta. Eroul nostru neinfricat aici se va folosi de un triciclu pentru a pedala spre avansarea in nivele. Alegerile de viata si de moarte pe care le va face il vor plasa pe o podea de circ inconjurata de capcane mortale. Trebuie sa supravietuiasca.

Tightrope Theatre
Sursa foto: Google Play

Dificultatea rampelor care va creste gradual pana la cele 100 nivele promit distractie pentru cel putin cateva zile. Odata ce le-ai finalizat, poti alege un mod cu viteza ridicata care este disponibil.

5) Chefy-chef

Ne intoarcem in lumea jocurilor pixelate, acesta fiind atat de captivant incat nu putea fi omis din lista noastra. Ce presupune actiunea in cadrul jocului? Apropiindu-se de frigider, bucatarul Chefy este teleportat intr-o lume stranie, undeva in necunoscut. Locatia nu prezinta importanta atata timp cat poate gasi toate ingredientele de care are nevoie pentru retetele sale. Vei avea la dispozitie sa avansezi pana la nivelul 60, caci jocul este unul solid si grafica este perfecta.

Chefy chef
Sursa foto: Google Play

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook