Esti pasionat de tehnologie si cauti sa te informezi constant despre noile tendinte din zona de business, marketing, employer branding sau tech & IT. Esti curios de noile inovatii sau vrei sa intri in legatura cu alte comunitati si antreprenori din domeniu? Pentru a-ti sustine aceasta pasiune si curiozitate iti propunem o serie de evenimente online si offline, nationale si internationale, care au loc anul acesta. Evenimentele sunt dedicate tuturor celor interesati de aceste domenii si celor care cauta sa se dezvolte profesional.

1. Techsylvania

Este un eveniment care se ghideaza dupa ideea „Explore Today. Innovate Tomorrow” (Exploreaza astazi, Inoveaza maine), unde te alaturi inovatiei si tehnologiei. Aici gasesti peste 70 de discursuri tinute de experti si speakeri de la companii cunoscute precum: Spotify, eBay, UiPath, Nasa, etc. In plus, beneficiezi de diverse ateliere tehnice, prezentari, expozitii tech, startup-uri si sesiuni de Q&A. Techsylvania te ajuta sa ramai conectat la cele mai noi inovatii si sa intalnesti minti de top din intreaga lume a tehnologiei si a afacerilor.

Bilete: pornesc de la 49 euro
Site: https://techsylvania.com/
Perioada: 28-29 iunie 2022
Locatie:  Online & Offline in Cluj-Napoca

2. GpeC Summit 2022

Evenimentul este pentru cei care vor sa exploreze mai mult din zona E-commerce & Digital Marketing. Acesta are scopul de a oferi informatii valoroase despre industrie, inovatii si sa ii inspire pe cei care lucreaza in acest domeniu, fiind prezenti speakeri romani si internationali. De asemenea, ai posibilitati nelimitate de networking cu profesionisti din domeniu.

Bilete: de la 149 euro
Perioada: 30-31 mai 2022
Site: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/
Locatie: Bucuresti (fizic)

3. Marketing B2B Conference

Daca esti in cautarea unei conferinte unde sa intalnesti oameni din zona marketingului si a comunicarii, dar si antreprenori de succes, acesta este evenimentul potrivit pentru tine. Aici vei afla care sunt cele mai utilizate instrumente si metode de promovare din zona marketingului B2B. Iti poti imbunatati cunostintele si ramai astfel la curent cu noile trenduri odata cu participarea. In plus, poti interactiona direct cu acesti oameni care te inspira.

Perioada: Noiembrie 2022
Bilete: completand acest formular afli mai multe detalii despre participare si eveniment
Site: https://marketingb2b.ro/
Locatie: online

4. Bucharest Tech Week

Pentru pasionatii de tehnologie exista in luna iunie, anul acesta un eveniment care schimba total perspectiva despre tot ce stiai inainte despre tehnologie. Timp de o saptamana intreaga te bucuri de cel mai mare festival de tehnologie din Romania, unde cunosti oameni pasionati de tehnologie la fel ca tine si oameni de business din industrie. Totodata, ai sansa de a vedea si testa cele mai noi tehnologii aparute facand o paralela intre tehnologia de ieri si azi.

Perioada: 14-19 Iunie 2022
Bilete: intrarea este libera, trebuie doar sa te inregistrezi aici.
Site: https://www.techweek.ro/
Locatie: Bucuresti

5. European Women in Tech 2022

Anul acesta aduce si un eveniment ideal pentru femei din comunitatea tech. Pasionatele de tehnologie si femeile din zona de business se reunesc la European Women in Tech 2022 si isi unesc fortele pentru a impartasi cu cei interesati, cele mai utile informatii. Daca esti in cautarea unei energii puternice feminine alaturi de peste 5000 de lideri, care sa te inspire in cariera ta profesionala, poti participa fizic sau online la eveniment.

Perioada: 8-9 Iunie 2022
Bilete: aici de la 89 euro
Site: https://www.europeanwomenintech.com/
Locatie: fizic in Amsterdam + online, transmis live

Ce eveniment ti-a atras atentia?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook