Se intampla uneori sa nu avem timp sau rabdare sa scriem mesaje atunci cand ne aflam la birou sau pe strada. Alteori ne grabim si mesajele noastre sunt pline de greseli. In intampinarea acestor situatii care, de multe ori, pot fi enervante, echipa noastra a facut o selectie de tastaturi alternative pentru telefonul sau tableta ta.

  1. Google Handwriting Input

Dedicata tuturor celor care doresc sa isi exercite ocazional scrisul de mana fie cu un stylus, fie direct cu degetul, Google Handwriting Input este tastatura perfecta. Aceasta ofera, pe langa tastatura clasica, si o suprafata pe care poti sa iti dezlantui talentul caligrafic sau artistic. Pe langa cele 87 de limbi pe care le recunoaste in scris, Google Handwriting Input mai suporta si sute de emoticoane, oferindu-ti astfel posibilitatea de a te exprima in stilul propriu in orice aplicatie Android.

Aplicatia oferita de Google este gratuita si este compatibila atat cu smartphone-urile, cat si cu tabletele care au sistemul de operare Android 4.0.3 sau mai nou.

Descarca

Google1Google2 Google3

 

  1. GO Keyboard – Emoji, Sticker

Cu peste 200 de milioane de utilizatori la nivel global, GO Keyboard – Emoji, Sticker este dovada clara ca utilizatorii de smartphone-uri si tablete Android iubesc emoticoanele, emoji-urile sau sticker-ele. GO Keyboard – Emoji, Sticker este de departe cea mai diversificata, punand la dispozitie peste 800 de astfel de figurine.

Tastatura virtuala GO Keyboard – Emoji, Sticker este disponibila gratuit, cu posibilitatea de a cumpara elemente separate la preturi incepand de la 4.5 lei si pana la 82 lei. Marele avantaj al acestei aplicatii este compatibilitatea si cu smartphone-uri sau tablete Android foarte vechi, cu versiunea 2.1 sau mai noua.

Descarca

GO Keyboard - Emoji, Sticker 1 GO Keyboard - Emoji, Sticker 2 GO Keyboard - Emoji, Sticker 3

 

  1. Swype

Swype este prima tastatura alternativa cu adevarat inteligenta, pentru smartphone-uri si tablete Android si iOS, fiind una dintre aplicatiile de referinta din domeniu, cu peste 1 milion de utilizatori.

Tastatura alternativa Swype este ideala pentru toti utilizatorii, fie ca iti place sa tastezi rapid, exact, sau prin slide intre literele cuvantului. Printr-un “Swype”, aplicatia iti va oferi rezultate predictive din ce in ce mai bune, adaptandu-se la stilul tau de scris. Nici la capitolul personalizari Swype nu sta rau, oferind utilizatorilor foarte multe teme in functie de anotimp, sporturi si filme preferate, sau chiar steaguri.

Swype este disponibila in Google Play Store sau Apple App Store la pretul de 5 lei (0.99$), sau se poate testa gratuit timp de 30 de zile. Aplicatia este compatibila cu dispozitivele Android 4.0 sau mai nou si iOS 9.0 sau mai nou.

Descarca pentru Android
Descarca pentru iOS

Swype  2  swype1Swype 3

 

  1. SwiftKey

Swiftkey este cea mai folosita aplicatie de tastatura alternativa pentru dispozitivele mobile, avand peste 250 de milioane de utilizatori la nivel global. Swiftkey are toate functiile pe care ti le poti dori pe o tastatura de smartphone sau tableta si se adapteaza dupa nevoile si stilul tau.
Avand functia predictiva a textului si invatand modul tau de exprimare, Swiftkey iti va oferi sugestii pentru urmatoarele cuvinte, iar astfel vei putea scrie cuvinte intregi cu o singura atingere.
Una dintre functiile care au facut Swiftkey foarte populara este posibilitatea de a recunoaste doua limbi in acelasi timp, fara sa fii nevoit sa schimbi limba din setari. Vei putea, de exemplu, scrie atat in romana cat si in engleza, oferindu-ti in acelasi timp toate functiile de autocorrect, sugestii de cuvinte sau “swype” pe ambele limbi – toate acestea cu un design ales de utilizator din multitudinea de teme oferite.
Swiftkey se poate descarca gratuit din Play Store sau App Store si este compatibila cu dispozitivele Android sau iOS 8.0 sau mai nou.

Descarca pentru Android

Descarca pentru iOS

swiftkeyswiftkey 2 swiftkey 3

 

  1. Logitech K480 Bluetooth multi-device

Cu siguranta, cea mai productiva tastatura pe care o poti avea la indemana este una fizica, potrivita atat pentru telefonul tau mobil, cat si pentru tableta si PC. Logitech K480 este compatibila cu toate cele 3 dispozitive, putand fi conectata simultan la un smartphone, la o tableta si un PC. Unicul lucru de care trebuie sa-ti aduci aminte, este sa folosesti comutatorul pentru a scrie pe dispozitivul dorit.

Cu dimensiunile de 299 x 195 x 20mm, tastatura Bluetooth Logitech K480 ofera si un stand pentru telefon si tableta, pentru a avea utilitatea maxima dorita de la un astfel de dispozitiv. Raza de actiune a semnalului Bluetooth este de pana la 10m. Aici este disponibil un scurt video de prezentare a tabletei.

Tastatura Logitech K480 este compatibila cu:
– PC-uri Windows 7 sau mai nou,
– tablete si smartphone-uri Android 3.2 sau mai nou;
– iPad sau iPhone dotate cu iOS 5 sau mai nou;
– Mac: Mac OS X sau mai nou;
– Chrome OS.

Pagina producatorului

K480 Logitech K480Logitech K480 frontal

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook