O galerie foto inteligenta ajuta la organizarea fotografiilor si videoclipurilor, setarea albumelor private si pastrarea in siguranta a continutului media. Majoritatea telefoanelor vin echipate cu o aplicatie de galerie preinstalata, insa este posibil sa nu fie potrivita pentru cerintele tale. Iti prezentam top 6 aplicatii alternative pentru vizualizarea continutului media pe telefonul tau Android:

1. A+ Gallery

A+ Gallery este o aplicatie simpla prin intermediul careia poti accesa si gestiona cu usurinta toate pozele si videoclipurile pe care le ai stocate in telefon. Pe langa editarea si partajarea coninutul media, crearea albumelor,  A+ Gallery ofera si suport pentru Dropbox, Amazon Cloud si Facebook. Atunci cand doresti ca anumite albume sa nu ajunga la ochi curiosi, ai posibilitatea de a le seta sa fie private. 

A+ Gallery

2. 1Gallery

Aplicatia functioneaza ca o galerie standard unde poti vizualiza fotografiile sub forma de grila sau dupa data in care au fost facute. 1Gallery permite ascunderea fotografiilor si videoclipurilor intr-un folder care se poate bloca si cu amprenta. Poti alege unul dintre cele doua teme: fundal deschis de culoare alba si inchis de culoare neagra. In plus, 1Gallery ofera o functie simpla pentru editare foto si video. 

1 Gallery

3. F-Stop Gallery

Una dintre cele mai folosite aplicatii este F-Stop Gallery. Aceasta are o interfata simpla, cu un design curat. Poti cauta usor fotografii si poti adauga etichete pentru o organizare eficienta. De asemenea, aplicatia citeste metadate EXIF, IPTC și XMP (utilizate in software-ul grafic), iar cu functia Smart Album poti organiza mult mai rapid continutul media. 

F stop gallery

4. Google Photos

Este o alternativa foarte buna pentru galerie si permite organizarea, editarea si partajarea automata a fotografiilor si video-urilor de pe telefonul tau. Toate sunt stocate in cloud si pot fi accesate oriunde, de pe orice device care functioneaza cu serviciile Google. Poti cauta rapid fotografii in sectiunea dedicata, in functie locurile vizitate sau alte lucruri pe care le-ai facut. De asemenea, aplicatia permite ascunderea fotografiilor intr-un folder care se poate accesa doar cu parola sau amprenta.

Google Photos

5. PhotoMap

PhotoMap este o aplicatie unica pentru galerie. Iti permite sa faci fotografii si sa le salvezi in functie de locatii. Ulterior poti utiliza o harta pentru a vizualiza fotografiile si locurile in care le-ai efectuat. Daca mergi des in ture de hiking, cu aceasta aplicatie poti sa-ti organizezi mult mai usor momentele capturate in fotografii. Putem spune ca PhotoMap este una dintre cele mai bune aplicatii de galerie bazata pe GPS. Aplicatia iti pune la dispozitie si functii AR pe care merita sa le incerci.

6. Gallery Vault

Aplicatia este utilizata pentru a pastra fotografiile personle in siguranta. Protejeaza si cripteaza orice fisier media de pe dispozitivele mobile. Se pot importa fisiere media in seiful secret al aplicatiei. Aplicatia are o interfata intuitiva pentru o gestionare eficienta a fisierelor, plus un spatiu de stocare nelimitatat.

Gallery Vault

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook