Cele mai bune boxe portabile vin cu specificatii audio asemanatoare boxelor cu fir, iar designul portabil le face ideale pentru cei care doresc sa asculte muzica in orice locatie. Este un accesoriu perfect pentru momentele in care iti doresti sa te relaxezi prin muzica sau podcasturi. Iata cateva beneficii pe care le ofera aceste device-uri:

#1 un design portabil, cu totul WOW

O boxa portabila are dimensiuni mici, fiind usor de transportat. In plus, o poti amplasa oriunde in casa, ajutand la economisirea spatiului. Pe piata exista o mare diversitate de modele, cu forme si dimensiuni diferite. De exemplu, boxa portabila poate avea forma cilindrica sau dreptunghiulara. Comparativ cu o boxa clasica, o dimeniune mai compacta este asociata cu o greutate mai mica. Poti chiar sa o transporti in rucsacul de calatorii, oriunde cu tine. Ai mereu flexibilitate in alegere!

#2 Tehnologie wireless, fara fir

Firele si cablurile pot fi extrem de deranjante atunci cand se incura. Remedierea acestora necesita timp si rabdare. De fapt,  aceasta este unul dintre avantajele pe care le ofera tehnologia wireless. O boxa Bluetooth permite conectarea la orice dispozitiv, cum ar fi un telefon mobil sau o tableta, fara a fi necesar un fir de legatura. De asemenea, ofera avantajul de a fi pozitionata si mutata oricand, dintr-un spatiu in altul. 

#3 Durabilitate, rezistenta la apa si praf

Multe dintre boxe pot fi folosite pentru activitatile in aer liber, intr-o drumetie sau la piscina din exterior. Este important sa verifici indicele sau gradul de protectie international. Un indice de rezistenta la apa IPX4 este suficient pentru utilizarea in gradina si va proteja device-ul de picaturile de ploaie. In schimb, o boxa care are indice IP67 sau mai mare se refera la faptul ca poate fi scufundata pana la 1 adancime si va fi protejata de praf. Unele difuzoare precum Ultimate Ears Wonderboom 2 pot chiar sa pluteasca in piscina.

#4 Autonomie proprie

O boxa portabila nu are fire si functioneaza cu baterie. Deci nu este necesar sa fie conectata mereu la o priza, mai putin in momentul in care necesita sa fie reincarcata bateria. Este foarte convenabil sa o utilizezi atunci cand vrei sa asculti muzica si nu ai electricitate in zona ta.

#5 Conectare rapida la un dispozitiv

Oricine poate folosi o boxa portabila, nu necesita o documentare minutioasa pentru a fi conectata la dispozitivul dorit. Majoritatea modelelor se conecteaza prin Bluetooth, fiind necesara doar verificarea compatibilitatii cu smartphone-ul. 

#6 Sunet clar, bass puternic

Impresionant este modul in care o boxa atat de mica poate produce o calitate atat de buna a sunetului. De asemenea, nivelurile de bass vor fi mai accentuate si liniile melodice mult mai placute, comparativ cu muzica pe care o redai de pe telefon.

O poti folosi acasa in timp ce prepari mancarea, asezand-o pe masa sau in antrenamentele tale de fitness. In plus, atunci cand vrei o experienta de gaming mai incitanta, poti conecta boxa la telefonul tau pentru a te bucura de efecte sonore mai puternice. Cu o boxa portabila economisesti mult timp, efort si spatiu! Vino pe eurogsm.ro si alege modelul preferat!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook