Saptamana trecuta a aparuta prima poza care ilustra noul telefon Motorola cu sistem de operare Android si senzor de amprenta. Iar in aceasta saptamana a mai aparut o noua poza care sa demonstreze echiparea cu senzor de amprenta a telefonului.

Evan Blass, un jurnalist specializat pe articole despre terminale mobile, a postat pe pagina sa de socializare o poza insotita de textul “Moto G4 Plus”. Aceasta imagine nu arata mare lucru, doar partea inferioara a telefonului. Ce putem deduce din aceasta poza esta ca telefonul va avea o forma dreptunghiulara cu marginile curbate si care are un design similar cu poza postata saptamana trecuta, deci cu siguranta va fi lansat pe piata un nou model Motorola.

Blass nu a mai oferit alte detalii in aceasta postare, numai numele “Moto G4 Plus”, dar este cel mai probabil ca in aceasta imagine sa fie noul design al telefonului si senzorul de amprenta care va fi amplasat pe acesta. Acest senzor vine insotit de o rama metalica precum la majoritatea smartphone-urilor, cu o amplasare foarte buna, la mijlocul dispozitivului care facilitateaza accesul utilizatorului la acesta.

Daca acesta va fi designul noului telefon Motorola, se va observa o schimbare semnificativa a elementelor de design comparativ cu dispozitive precum Moto G sau Moto X Pure edition, care veneau echipate cu difuzor amplasat sub display.

Din pacate nu mai exista in momentul de fata alte noutati despre noul smartphone produs de Motorola, asadar tot ceea ce ne ramane de facut esta sa asteptam lansarea oficiala.

moto-g4-plus-leak-630x208

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook