Samsung a anuntat azi ca va pune in vanzare primul card microSD de 256 GB, record in ceea ce priveste acest tip de carduri. In acest moment, cea mai mare capacitate oferita de un microSD este de 200 GB.

Noul card poarta numele de EVO Plus 256 GB si este destinat smartphone-urilor si tabletelor din gama de varf, precum si dronelor sau camerelor de actiune. Cardul este compatibil si cu noua camera VR de la Samsung, 360 Gear. Clasa de viteza a noului dispozitiv de stocare este 10, oferind o viteza de scriere de pana la 90MB/s si o viteza de citire de pana la 95MB/s. avand o capacitate extrem de mare, cardul poate stoca pana la 12 ore de filmare 4K si pana la 33 de ore de filmare FullHD. In ceea ce priveste muzica, se pot stoca aproximativ 20000 de melodii MP3.
Evo Plus 256 GB este un card certificat este rezistent la apa (certificat IPX7), rezistent la temperturi inalte, la undele magnetice precum si la raze X. cardul va fi disponibil pe piata incepand cu luna iunie si va avea un pret pe masura: 250 de dolari.

 

Sursa: phonearena.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook