Cei de la Sony s-au hotorat sa reintroduca Modul Stamine pentru terminalele Z5. Acest mod a fost scos pentru o perioada scurta de timp de pe terminalele Sony,cand a fost lansat update-ul la Android 6.0 Marshmallow.

In aceasta perioada a fost lansat un nou update cu numarul 32.2.A.0.224, care este disponibil pentru terminalele Z5, Z5 si Z5 Compact (Z5 Premium va urma si el in cel mai scurt timp posibil). Noul update de soft ii va permite telefonului mobil sa ruleze Android 6.0.1 Marshmallow, dar cea mai importanta caracteristica a sa este Modul Stamina, esential pentru utilizatorii cara doresc o durata de viata mai mare a bateriei. Acest mod este caracteristica prin care producatorul ajuta terminalul mobil sa consume mai putine resurse, astfel durata de utilizare a telefonului fiind mult mai mare.

Mai multe detalii despre acest mod se poate observa in poza de mai jos, care a fost efectuata de pe un terminal care ruleaza deja aceasta noua versiune de Software.

gsmarena_002

In mod sigur pentru acest update vor mai trece cateva saptamani pana sa fie disponibil pentru toate terminalele Z5, dar conform declaratiilor producatorului acesta va fi disponibil pentru toate telefoanele vandute, indiferent de tara in care acestea s-au comercializat.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook