Stim ca la inceputul anului viitor Samsung se pregateste sa lanseze seria Galaxy S11, astfel ca sud-coreeni sunt ocupati cu noile modele de telefoane si, cu toate acestea, vor sa isi innoiasca propriile casti wireless. Viitoarele casti wireless de la Samsung, denumite Galaxy Buds+, sunt pe cale sa fie lansate si, din randarile celor de la XDA Developers, nu pare sa fie nicio schimbare in privinta design-ului.

Din ce se poate observa in video-urile de mai sus, castile si carcasa arata exact la fel ca predecesoarele lor, si este inca neclar care vor fi schimbarile aparute in configuratia, probabil de hardware si software, caci de design nu. Actualei generatii de Galaxy Buds ii lipseste suportul aptX, iar asta poate fi un upgrade pentru viitoarele casti.

O alta schimbare zvonita este anularea activa a zgomotului care, in comparatie noile AirPods Pro de la Apple, aceasta e o imbunatatire majora pe care ar primi-o buds-urile de la Samsung, insa acest lucru ar necesita microfoane extra si este posibil sa nu fie atribuite noilor Galaxy Buds+.

Sursa: gsmarena.net; xda-developers.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook