Mai este putin pana aflam cum va arata si ce specificatii va avea noul telefon Motorola, urmasul lui Moto X.  Lansarea se va face la targul IFA de la Berlin.

Dar un cunoscut “leaker”, Evan Blass,  se pare ca le-a luat-o inainte celor de la Motorola, divulgand pe Twitter imagini cu, ce sustine el, este noul X+1.

Pozele arata un device cizelat fata de Moto X,in doua variante de culoare, negru mat si lemn,  dar care nu se abate mult de la designul initial. Cercul din jurul camerei principale este mai mare si mai pronuntat, sunt doua difuzoare mari de speaker in fata si pare ca ruleaza o versiune ‘neatinsa’ de Android.

moto-x1-evleaks-1

Pentru a vedea daca zvonurile sunt adevarate, va trebui sa avem rabdare pana in Septembrie dar, cu siguranta, aceste poze arata promitator pentru iubitorii de Android si Motorola.

 

Sursa: www.theverge.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview Sony Xperia T3
Articolul următorGood for Gaming – Jocuri pentru a combate plictiseala
Precum orice pasionat de marketing, Ioana priveste cu alti ochi experienta utilizatorului, in special cand este vorba de un dispozitiv tech de ultima generatie. Ea pune pret pe simbioza dintre partea hardware si software a oricarui gadget care ii trece prin mana si isi va formula concluziile din aceasta prisma. Iar ca dovada, telefonul pe care il recomanda oricui utilizator de Android este Nexus 5.