Felul in care comunicam prin mesaje nu mai este limitat de mult de text. Pozele au devenit o parte importanta a conversatiilor noastre , iar trimiterea acestora prin intermediul retelelor de socializare este o activitate zilnica.

Facebook a venit cu o imbunatatire in acest sens: acum calitatea pozelor primite prin Messenger este mai buna ca niciodata. Acest update tine de gradul de comprimare al fotografiilor trimise prin aceasta aplicatie. Daca pana in momentul actual, pozele primite prin Messenger aveau o rezolutie de 2K, acum pozele primite vor avea o rezolutie 4K.

Avand in vedere ca in fiecare luna se trimit peste 17 miliarde de poze prin intermediul aplicatiei Messenger, noi spunem ca acesta este un update binevenit!

Pentru a intelege mai bine ce reprezinta aceasta diferenta, mai jos puteti vedea o comparatie a fotografiilor trimise prin Messenger inainte si dupa update.

Acest update, denumit si “4K images”, este disponibil pe platformele Android si iOS, deocamdata doar pentru utilizatorii din SUA, Franta, Canada, Australia, UK, Hong Kong, Japonia si Coreea de Sud. Implementarea acestuia continua insa, iar in saptamanile ce urmeaza ne vom bucura si noi de aceasta imbunatatire.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook