De peste un deceniu seria Galaxy S de la Samsung a setat in mod consistent noi standarde de inovare in industria smartphone-urilor oferind consumatorului experiente care depasesc asteptarile. Lansat la inceputul acestui an, Galaxy S20 a devenit instant atractia fanilor prin design-ul si specificatiile oferite, incurajand utilizatorii sa-si spuna povestea online si sa-si exprime personalitatea prin utilizarea device-ului.

Totusi, v-ati intrebat de ce Samsung a dorit sa mai creeze inca o versiune a lui S20? S20 FE si S20 FE 5G au fost create pentru ca au vrut sa dea fanilor dreptul sa-si exprime preferintele si “cea mai reusita versiune” considerata de ei. Cele doua modele s-au nascut in urma feedback-ului primit de la fani, punctele centrale concentrandu-se asupra camerei foto, display-ului si performantelor.

Aceste doua noi smartphone-uri fac parte din categoria flagship premium care inglobeaza cele mai apreciate caracteristici votate de fanii seriei, este o continuare a seriei S20 si, totodata, un nou inceput printr-o colaborare mai stransa cu fanii ale caror preferinte s-au materializat.

Samsung Galaxy S20 FE si FE 5G promit sa faca parte din centrul activitatilor tale de zi cu zi, prin provocarile legate de camera si performante acestea iti vor oferi o experienta extraordinara. Editia dedicata fanilor se afla la precomanda pana in data de 2 octombrie 2020 si vine impreuna la achizitie cu o bratara fitness Galaxy Fit2. Fii si tu printre primii posesori si demonstreaza ca esti fanul seriei S20.

Va lasam acest video pentru a vedea mai in detaliu procesul din spatele realizarii smartphone-ului.

Sursa: samsung.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook