Urmatoarele AirPods 3 de la Apple ar putea concura pe segmentul de casti fitness pe piata globala prin adaugarea unui senzor de lumina care monitorizeaza starea sanatatii prin masurarea pulsului, dandu-le un caracter mai inrudit cu smartwatch-urile Apple Watch sau alte casti fitness, cum sunt cele de la Jabra sau Bose.

Surse din industrie, potrivit publicatiei DigiTimes, sustin ca Apple vor incorpora in noile casti un senzor de lumina ambientala. Alti analisti Apple afirmau in trecut despre castile companiei ca vor primi treptat mai multi senzori dedicati activitatilor sportive, ceea ce ar insemna ca mai multe date adunate ar face aplicatia Apple Health mai performanta.Lumina poate patrunde prin vasele de sange pentru a masura ritmul cardiac si nivelul de saturatie din oxigen, cu ajutorul cantitatii de lumina se pot obtine date prin care se interpreteaza aceste masuratori. Ritmul cardiac sau pulsul este dat de numarul de batai pe minut ale inimii si variaza in functie de individ, fiind mai mic cand te afli in repaos si mai mare cand esti in miscare, valorile normale situandu-se intre 60 si 100 de batai pe minut la adulti.

Urmatoarul model de casti Apple vor fi insa AirPods Studio si, daca zvonurile sunt adevarate, sunt asteptate de lansare in 22 iunie la WWDC 2020, conferinta cu participare exclusiv online unde vor fi lansate noi versiuni de iOS,  watchOS si iPadOS.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook