Anul 2016 poate fi considerat anul realitatii virtuale, avand in vedere multitudinea de astfel de dispozitice care au au fost lansate pana inacest moment pe piata. Compania autohtona Allview a decis sa isi lanseze proprii ochelari VR, intr-un eveniment care a avut loc azi la Brasov. Este vorba despre modelul Visual VR, un gadget care te transpune in realitatea virtuala si pe care il pe care il poti controla doar prin miscarile capului, fara niciun buton extern.

„Ceea ce in urma cu cativa ani parea desprins din domeniul stiintifico-fantastic, astazi ni se dezvaluie ca o realitate accesibila tuturor: un univers virtual in care poti fi oricine iti doresti, poti ajunge oriunde visezi, poti fi deopotriva spectator sau actor principal. Astazi le deschidem poarta spre aceasta lume utilizatorilor Allview si impreuna cu partenerii nostri de la FullDive, incercam sa le asiguram o experienta virtuala memorabila. Controlul Visual VR se realizeaza exclusiv prin miscarile capului, fara a necesita butoane externe si astfel utilizatorii pot explora in deplin confort realitatea virtuala”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Ochelarii Visual VR sunt compatibili cu orice smartphone intre 4 si 6 inchi, dotat cu giroscop si vor putea fi controlati cu ajutorul aplicatiei Full Dive. Ochelarii dispun de lentile reglabile, pentru imbunatatirea focalizarii si au un camp vizual de 102 grade. Greutatea ochelarilor este de doar 263g, destul de putin pentru un astfel de device, fapt care ii confera un plus de confort la utilizare.

Cu ajutorul ochelarilor Visual VR, utilizatorul este transpus intr-o lume virtuala din ce ince mai realista, avand posibilitatea de a urmari filme 3D sau 360 de grade, experimentand astfel lucruri noi din sfera divertismentului si nu numai.

Daca te afli printre cei care au precomandat in aceasta perioada un P8 Energy PRO sau un X3 Soul PRO, vei primi gratuit o pereche de ochelari Visual VR.

Ochelarii vor putea fi achizitionati insa si separat, fiind disponibil la precomanda incerpand de azi. Pretul anuntat de producator este de 159 lei.

Visual VR

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook