Cei de la Allview au anuntat azi noul model de smartphone din gama E, E3 Living, un smartphone dual-sim de 4.5 inch. Display-ul noului device este de tip IPS LCD, avand rezolutia de 854×480 pixeli si este construit cu ajutorul tehnologiei Full Lamination.

E3 Living se bazeaza pe un procesor Quad-core de 1GHz, un procesor grafic Mali T720 si 1GB RAM. Memoria de stocare este de 8GB si poate fi extinsa cu ajutorul uni card microSD de maxim 32GB.

“Succesul repurtat de modelul precedent E2 Living si feedback-ul pozitiv primit de la utilizatorii acestuia, au contribuit la decizia de a aduce un plus de performanta device-urilor din gama E. Noul E3 Living reprezinta un upgrade atat pe partea de hardware cat si pe cea de software fata de modelul precedent. Printre noutati se remarca marimea display-ului de 4,5 inch, tipul procesorului, calitatea superioara a pozelor, memoriile si conectivitatea 4G, toate adaptate in mod eficient dimensiunilor acestui device. Conectivitatea 4G Dual Mode prezenta acum pe E3 Living permite utilizatorilor navigarea pe internet la viteze 4G de pana la 150 Mbps” a declarat directorul general Allview, Lucian Peticila.

Camera principala este de 8 MP, insotita de un LED flash simplu si dispune de functii precum Smile Shot si Multi Angle. Pentru realizarea fotografiilor de tip selfie, Allview E3 Living dispune de o camera frontala de 2MP, cu LED Flash frontal si functia Beauty Face. CAmera proncipala este capabilade filmari Full HD precum si clipuri rapide cu ajutorul functiei preinstalate, Time Lapse.

Noul device poate fi controlat si prin gesturi simple, aplicatiile putand fi accesate cu un simplu semn desenat pe ecranul inchis.

Produsul va fi disponibil doar pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 599 lei, livrarile urmand sa inceapa din data de 15 Septembrie.

 

Sursa: Allview.ro

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook