Producatorul brasovean de smartphone-uri si tablete a prezentat in 8 noiembrie 2016 in cadrul Microsoft Summit 2016 un proiect indraznet destinat mediului de afaceri. Noul SensyTouch ofera o noua perspectiva asupra interactiunii cu clientii prin aducerea in prim-plan a unui birou interactiv care integreaza un sistem multi-touch.

Este o solutie completa si complexa care pune tehnologia in slujba business-ului, indiferent de domeniul de activitate. SensyTouch este un instrument care incurajeaza interactiunea clientilor cu produsele sau serviciile companiilor, printr-o experienta digitala inedita. In plus, Sensytouch este si un instrument de management foarte eficient, oferind perspectiva de ansamblu care asigura viteza si performanta in luarea deciziilor”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Allview SensyTouch va avea mai multe variante de display cu dimensiuni cuprinse intre 43 si 150 inch, toate cu rezolutie 4K. Ecranul tactil va permite pana la 50 atingeri simultane cu o viteza de raspuns de sub 10 milisecunde, performante care ii asigura unicitatea intre sistemele de pe piata.

Cu un design elegant si componente de ultima generatie care asigura o putere de procesare impresionanta, sistemul SensyTouch poate fi folosit concomitent de mai multi utilizatori, fie ca acestia lucreaza la un proiect comun, fie ca acceseaza aplicatii diferite.

Domeniile de activitate in care au fost aplicate pana in prezent astfel se solutii SensyTouch se numara: bancar, auto, telecom, turism, retail, publicitate, televiziune si educatie.

Poza stire 09.11.2016 v1

Foto: Allview.ro

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook