Asistentul vocal AVI creat de echipa autohtona Allview, va putea fi accesat de pe toate terminalele din gama X4 Soul. Acesta a fost lansat recent intr-o versiune noua disponibila in limbile: romana, engleza si poloneza, cu interfata imbunatatita si capacitate sporita de a invata contextul in care este utilizat.

In afara de X4 Soul Infinity, X4 Soul Vision si V3 Viper, asistentul AVI va fi disponibil incepand cu data 23 ianuarie 2018 si pe dispozitivele X4 Xtreme, X4 Soul, X4 Soul Style, X4 Soul Lite, X4 Soul Mini si X4 Soul Mini S.

AVI este un asistent personal dezvoltat exclusiv pentru terminalele Allview. Am început anul trecut cu un proiect pilot ambițios, care va atinge anul acesta noi orizonturi. Aplicația se dezvoltă etapizat și am ajuns în momentul în care putem extinde utilizarea asistentului vocal pe toate telefoanele din gama X4 Soul”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview. „Este un proiect cu viziune pe termen lung, echipa noastră de cercetare și dezvoltare va continua să adauge noi capabilități și funcții lui AVI.

Prezent pentru prima data pe smartphone-ul Allview X4 Soul Infinity, acesta este primul asistent vocal in limba romana.

Echipa Allview promite in viitorul apropiat disponibilitatea asistentului vocal AVI si pe alte terminale high-end din gama pe care o produce.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook