Combinatia perfecta de factori sociali si economici a dus la ascendenta trend-ului smart-home, iar acest lucru se simte inclusiv in Romania. Spunem asta pentru ca Visual Fan, compania Brasoveana care detine brand-ul Allview, lanseaza becurile inteligente si comutatorul de scene wireless. Aceste doua gadget-uri vin drept completare la sistemul Allview Smart Home, sistem care devine asfel unul dintre cele mai cuprinzatoare de pe piata.

Becurile sunt disponibile in doua versiuni, Smart Bulb si Rainbow Smart Bulb. Asemanarile sunt destul de mari intre cele doua modele, ele avand o putere de 7W si o durata de 15.000 de ore. Prin urmare, economiile de energie sunt considerabile, dar aceste becuri au si un atuu, pentru ca la fel ca un cameleon, isi pot schimba culorile. Smart Bulb poate fii setat pe multiple tonuri dintr-o plaja delimitate de lumina calda, respectiv rece. De cealalta parte, Rainbow Smart Bulb impresioneaza datorita celor 1.6 milioane de culori pe care le poate reda, adica o varianta pentru fiecare stare de spirit a utitilizatorilor.

Comutatorul de scene wireless este in esenta un inlocuitor pentru orice intrerupator din locuinta. El a fost conceput pentru a spori confortul locuintei, astfel ca integrat in sistemul Allview Smart Home, acest comutator poate indeplini multiple functii. Functia de baza, este cea de intrerupator standard, insa acestuia ii poate fi atribuita functiile MASTER ON respectiv MASTER OFF. Ce inseamna aceste doua lucruri? Prima poate seta tabieturile de dimineata precum actionarea automata a draperiilor, pornirea televizorului sau chiar pornirea aparatului de cafea. De cealalta parte, MASTER OFF realizeaza exact inversul, oprind toate aparatele si luminile din camera/casa.

Conform lui Costin Miron – Product Manager, Allview Smart Home – “Sistemele smart home indeplinesc atat nevoia de siguranta, cat si cea de confort, iar becurile inteligente si comutatorul au rolul de a realiza un ambient cat mai placut atunci cand ajungem acasa”.

Noi, cei din echipa The Phone Geeks, suntem incantati de progresul acestei companii in gama gadget-urilor din gama Smart Home, dar voi?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook