Incepand de azi, Allview promite o politica mai flexibila in ceea ce priveste garantia produselor, termene de reparatie mai scurte si mai putine reintoarceri in service.

In acest moment, service-ul pentru produsele Allview este asigurat de catre Diangi Grup, care, impreuna cu producatorul brasovean a  implementat incepand cu a doua jumatate a anului trecut mai multe masuri menite sa vina in ajutorul clientilor care au nevoie de reparatii.

Astfel, unele defectiuni pentru care alta data produsul si-ar fi pierdut garantia pot fi  in prezent remediate, fara a mai fi anulat garantia. Din aceasta categorie pac parte pana si socurile mecanice, care duc la spargerea display-ului. Produsele defecte sunt evaluate in prealabil, iar daca deteriorarea nu afecteaza si alte componente, clientul poate inlocui contra-cost display-ul, garantia pastrandu-si in continuare valabilitatea.

”Efectele acestei flexibilitati se reflecta in scaderea cu peste 40 de procente a numarului de garantii anulate in ultimele luni. Mai mult decat atat, o treime dintre clientii ale caror terminale nu se mai incadreaza in criteriile de garantie opteaza pentru plata reparatiilor si decid astfel continuarea perioadei in care device-ul este acoperit de garantie”, a declarat Dan Georgescu, Managing Director Diangi Group.

Totusi, daca clientul nu mai doreste sa repare dispozitivul contra-cost, poate opta pentru serviciul de tip buy-back oferit de Allview, acestia beneficiind de un voucher de 25% reducere la achizitionarea unui nou terminal.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentGoogle mareste wallpaper-uri din aplicatia wallpapers
Articolul următorSamsung si LG au avut bugete imense pentru marketing in 2016
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.