Compania brasoveana a anuntat cu entuziasm noul smartphone Allview P9 Energy Lite editia 2017. Fata de predecesorul sau lansat anul trecut, noul model vine cu capac spate metalic, senzor de amprenta si camera frontala de 8MP, tocmai buna pentru selfie-uri. Producatorul se lauda si cu o autonomie mai mare.

 „Dincolo de autonomia asigurata de acumulatorul de 4.000mAh și de multiplele optimizari, P9 Energy Lite 2017 se aliniaza prin imbunatatirile pe care le aduce la cerintele trendurilor actuale din tehnologie. Rapiditatea si fluenta in rularea aplicatiilor sunt doua caracteristici care intregesc profilul acestui smartphone conceput sa faca fata cu brio provocarilor din fiecare zi, sustine Lucian Peticila, General Manager Allview.

Producatorul Allview se lauda cu autonomia noului device, tradusa in 16 ore in convorbiri si 12 zile in stand-by. O incarcare timp de 12 minute echivaleaza cu 100 minute in convorbiri/ browsing sau realizarea a peste 1300 fotografii.

P9 Energy Lite 2017 are camera principala de 13MP cu autofocus, iar cea secundara de 8MP. Interfata camerei va avea functii complexe, astfel incat sa se poata realiza imagini cat mai expressive, luminoase si mai clare.

Pe partea de hardware, terminalul are implementat procesor octa-core, 3GB memorie RAM si spatiu de stocare de 32GB, care poate extins cu ajutorul unui card de memorie micro-sd pana la 128GB.

Noul P9 Energy Lite integreaza conceptul FastPass, dezvoltat impreuna cu Google™ si MediaTek. FastPass ofera utilizatorului libertatea de a-si instala aplicațiile preferate, beneficiind totodata de un sistem de operare aerisit, optimizat pentru viteza mare de reactie.

Va aducem noul Allview P9 Energy Lite 2017 Dual SIM la un pret super special: 999 lei.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook