Compania brasoveana Allview a anuntat lansarea tabletelor Viva H1002 LTE și Viva H802 LTE. Cele doua tablete cu dimensiunile de 10.1 inch respective 8 inch ofera conectivitate 4G in standardele FDD si TDD si ruleaza pe versiunea android 7 Nougat.

”Cele două tablete sunt destinate persoanelor cu un stil de viață dinamic, ce își doresc să fie mereu conectate la noutăți, fără a face compromisuri atunci când vine vorba de mobilitate ori multitasking. Este modalitatea ideală de a îmbina nevoile profesionale cu dorința de divertisment”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Viva H1002 LTE vine cu memorie RAM de 3GB pe cand Viva H802 LTE are doar 2GB memoria RAM, iar spatiul de stocare pentru cele doua versiuni este de 16GB care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie microsd pana la 128 GB.

Datorită display-ului IPS cu o rezoluție de 1280x800px și unghiuri largi de vizualizare, tableta Viva H1002 LTE este ideală pentru prezentări profesionale sau divertisment, în timp ce Viva H802 LTE este o opțiune pentru utilizatorii care caută mobilitate și confort. Functia Split Screen le vine în ajutor utilizatorilor obișnuiti cu multitasking-ul, oferindu-le astfel posibilitatea de a lucra concomitent în două aplicații distincte.

Aceste dispozitive au camerele principala de 5MP si camere frontale pentru a putea fi utilizate in apelurile video.

Cele doua tablete sunt disponibile pentru precomanda la pretul de 749 lei pentru Viva H802 LTE, respectiv 899 lei pentru Viva H1002 LTE, iar livrarile vor incepe incepand cu data de 9 iunie.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview FYSIC FM7500
Articolul următorAllview V-Bass, asistentul personal
Cand vorbim despre activitati outdoor, Adriana este prezenta. Si nu fara un gadget la indemana. Fie ca vorbim despre ski, ciclism, drumetii pe munte sau chiar un weekend relaxant la cabana, mereu va avea cu ea camera video pornita si o boxa bluetooth cu care sa anime atmosfera.