V-Bass este ungadget un care este conceput  nu doar pentru a reda muzica, ci si pentru a raspunde la intrebari si comenzi vocale. Compatibila cu Amazon Alexa, V-bass poate oferi utilizatorului informatii de cultura generala, poate spune glume, poate citi carti audio sau poate crea liste de activitati ori de cumparaturi. Interactiunea este posibil insa doar in limba engleza, astfel ca V-Bass poate fi folositala capacitate maxima doar de vorbitorii de engleza.

Interactiunea cu V-bass se face printr-o apasare de buton, urmata de o intrebare sau comanda vocala. Boxa este capabila sa isi ajusteaze volumul la intensitatea dorita, sa schimbe melodia, sa selecteze un anumit post de radio sau sa seteze o alarma.

”Tehnologia preia usor atributele personalitatii umane, iar interactiunea omului cu dispozitivul se face natural, ca intr-o conversatie. V-bass aduce utilizatorului un mix de informatie si divertisment furnizat intr-o forma noua si extrem de atragatoare”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

V-Bass poate fi utilizata concomitent cu alte boxe de acelasi tip, pe care pot reda fie acelasi continut audio, fie continut diferit. Mai mult, doua boxe pot functiona in sistem stereo, pe doua canale diferite. Pentru a conecta intre ele mai bulte boxe este nevoie de aplicatia Siebo Multiroom, disponibila in acest moment doar pentru Android.

Prin aceasta aplicatie utilizatorii pot face liste cu posturile de radio preferate pe care le pot accesa apoi printr-o simpla comanda vocala.

Dimensiunile fizice ale boxei sunt  67mm in circumferinta si putin peste 10cm in inaltime.

Interactiunea cu Amazon Alexa necesita conexiune WiFi. Cand aceasta nu este disponibila, V-bass se poate conecta prin Bluetooth la telefon si poate reda continut audio din memoria terminalului. In acelasi timp, V-bass poate servi drept dispozitiv hands-free pentru convorbirile telefonice.

Boxa are o putere de 3W si o autonomie de pana la 4 ore.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook