Compania Allview din Romania lanseaza astazi 14 martie 2016 aplicatia „Magic Touch” si primul dispozitiv pe care aceasta va rula – Allview P6 eMagic.

Cu ajutorul acestei aplicatii, utilizatorii vor avea acces la un meniu lateral in care vor putea adauga pana la 15 aplicatii preferate. In functie de preferintele utilizatorului, „Magic Touch” poate fi pozitionata pe partea stanga sau dreapta ecranului.

„Credem că atunci când vine vorba de tehnologie, oamenii caută mereu soluții care să le facă viața mai ușoară și care să le economisească timpul prețios. Pornind de la această idee, am studiat atent comportamentul utilizatorilor de tehnologie mobilă, le-am analizat nevoile și am încercat să creăm o primă soluție care facilitează tranziția de la o aplicație la alta, fără a mai necesita revenirea în ecranul principal. Așa s-a născut Magic Touch, o aplicație pe care vom continua să o dezvoltăm pentru a oferi un plus de confort utilizatorilor noștri”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Primul smartphone pe care va rula aceasta aplicatie este Allview P6 eMagic. Dispozitivul este dual-SIM, cu ecran de 5 inch, procesor Quad Core la 1,3 GHz si 1 GB memorie RAM. Spatiul de stocare este de 16GB care se poate extinde cu ajutorul unui card de memorie microSD pana la 128 GB. Aceasta extindere aduce smartphone-ul in regim single SIM. Camerele foto implementate sunt de 8MP respectiv de 2 MP.

Allview P6 eMagic incepand de azi este disponibil pentru precomanda la pretul de 499 lei, iar livrarile vor incepe din 08 aprilie 2016.

Poza stire 14.03.2016 v2

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook