Compania brasoveana Allview, lanseaza astazi 17 noiembrie 2016 primul ceas inteligent din portofoliu sub denumirea ALLWATCH. Acest smartwatch este un device destinat persoanelor active care sunt preocupate de un stil de viata sanatos.

”Ritmul alert in care traim ne lasa de multe ori impresia ca timpul a devenit principalul nostru inamic. Credem ca tehnologia ne ajuta sa folosim timpul in favoarea noastra, iar pentru a face asta e nevoie in primul rand sa ne preocupam mai mult de sanatate. Fiind un accesoriu pe care il poti utiliza zi si noapte, Allwatch asigura in timp real o imagine precisa asupra aspectelor care ne imbunatatesc viata: sportul si odihna”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Allwatch este realizat din otel inoxidabil si adopta un design sport. Display-ul masoara 1,28 inch protejat cu sticla 2,5D si are grosimea de 8 mm. In conformitate cu certificarea standardului IP67, dispozitivul rezista in apa timp de 30 minute pana la o adancime de 1 metru. De asemenea ofera rezistenta sporita la praf si socuri mecanice.

Pe partea de hardware, dispune de un cip Dual-Core care ii asigura o autonomie de pana la 7 zile de utilizare si aproximativ 10 zile in modul stand-by. O incarcare completa a acumulatorului se realizeaza in aproximativ 90 minute prin intermediul cablului USB cu conector magnetic.

Vine prevazut cu senzori de masurare in timp real a ritmului cardiac cu un nivel ridicat de acuratele. Allwatch poate inregistra rezultatele pentru 24 sporturi diferite la care se mai pot adauga manual si alte activitati fizice. In plus, gadget-ul poate atentiona purtatorul atunci cand acesta a stat prea mult pe scaun si il invita la putina miscare.

Daca este purtat si in timpul dormitului, Allwatch monitorizeaza si sintetizeaza informatii legate de calitatea somnului.

Este compatibil doar cu sistemul de operare android, iar dupa sincronizarea cu un smartphone, se pot urmarii direct de pe incheietura mainii notificari legate de apeluri telefonice, mesaje sau alte tipuri de notificari in functie de conturile asociate.

Incepand de astazi, Allwatch este disponibil pentru precomenzi la pretul de 349 lei, iar livrarile vor incepe din 7 decembrie 2016.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook