Cei de la Allview, vor lansa azi E4 si E4 Lite, doua noi smartphone-uri din gama E. Ambele device-uri sunt Dual SIM si beneficiaza de transfer de date 4G, de pana la 150 Mbps, fiind Dual Mode, compatibile atat cu standardul FDD cat si TDD.

Noul smartphone E4 se bazeaza pe un procesor Octa Core de 1,3GHz si procesor grafic Mali T720. Are 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie de stocare, cu posibilitatea de extindere cu inca 32 GB.

E4 Lite, este versiunea mai accesibila si are integrata un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3GHz si procesor grafic Mali T720. Memoria RAM este de 1GB, iar ce de stocare este de 8GB si ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB printr-un card microSD. Ambele device-uri ruleaza Android 5.1. Lollipop.

“E4 si E4 Lite sunt cele mai noi smartphone-uri Allview Dual SIM din gama E, destinate cu precadere celor care isi doresc un device dedicat divertismentului si relaxarii. Device-urile se remarca prin design-ul elegant, datorat ramei de metal, construita cu ajutorul tehnologiei CNC, precum si prin optiunile oferite privind conectivitatea, 4G Dual Mode. E4 si E4 Lite sunt doua smartphone-uri ce vin in intampinarea cerintelor utilizatorilor, adaptate atat nevoilor cat si posibilitatilor acestora. Diferenta dintre aceste doua smartphone-uri, din punct de vedere hardware este una usor sesizabila, dar minima, deoarece consideram ca cele doua variante constructive vor oferi unui numar cat mai mare de utilizatori posibilitatea de a-si achizitiona smartphone-ul potrivit”, a declarat Lucian Peticila, director general Visual Fan.

Camera principala a celor doua device-uri este de 13 MP, in timp ce camera secundara este de 5 MP, avand functii ca Gesture shot, Face beauty, Panorama, HDR, Geotagging, Face detection, Smile Shot, etc.

E4 si E4 Lite beneficiaza de un display LCD HD de 5 inch, care prin intermediul tehnologiei ON-CELL a permis introducerea touchscreen-ului (suprafata senzoriala) in structura LCD-ului, nemaifiind o componenta separata. Aceasta tehnologie contribuie la reducerea semnificativa a grosimii ansamblului touchscreen-display, la o structura mai usoara, la redarea de culori naturale, oferind unghiuri mai bune de vizualizare si eliminand reflexiile optice din interior.

E4 si E4 Lite sunt disponibile incepand de astazi pe baza de precomanda la preturi de 1049 si respectiv 799 lei, livrarile incepand din data de 19 octombrie 2015.

 

Sursa: Allview.ro

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook