Compania brasoveana a anuntat lansarea unui nou smartphone, Allview M9 Connect. Acest terminal are implementat un buton SOS ce directioneaza utilizatorul spre 5 numere de telefon de urgenta.

”Este un telefon care se adreseaza indeosebi seniorilor, care pot sa apeleze usor la cei dragi cand se confrunta cu o situatie de urgenta prin butonul SOS. Chiar daca parintii sau bunicii ne sunt departe, ne place tot timpul sa-i stim in siguranta. Iar M9 Connect este un telefon gandit pentru adeptii telefoanelor clasice si adaptat nevoilor acestora”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Butorul SOS suporta configurarea  pana la 5 numere de telefon care pot fi apelate de utilizator atunci cand are nevoie de ajutor. Daca primul numar apelat nu raspunde, apelul se transfera automat catre al doilea numar configurat. Procedura se repeta cu urmatorul numar salvat pana cand se raspunde la apel. In timpul acestor apeluri telefonice, automat la toate numerele configurate se transmite un mesaj in care sunt trecute coordonatele locatiei utilizatorului.

Allview M9 Connect este un terminal dual Sim cu conectivitate 3G. Vine echipat cu acumulator de capacitate 1000 mAh si ofera o autonomie de 200 ore. Smartphone-ul este prevazut si cu aplicatiile de socializare Facebook Lite si WatsApp.

Allview M9 Connect este disponibil de azi la precomanda la pretul de 249 lei, iar livrarile vor incepe din 6 februarie 2017.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentSamsung a explicat ce anume a dus la explodarea bateriilor
Articolul următorMotorola G5 va fi dezvaluit luna viitoare la Barcelona
Cand vorbim despre activitati outdoor, Adriana este prezenta. Si nu fara un gadget la indemana. Fie ca vorbim despre ski, ciclism, drumetii pe munte sau chiar un weekend relaxant la cabana, mereu va avea cu ea camera video pornita si o boxa bluetooth cu care sa anime atmosfera.