Compania romaneasca din Bravov a prezentat azi 27 octombrie 2016 dispozitivele Allview E3 Jump si Allview M9 Jump care sunt primele sale terminale create sa reziste la conditii extreme.

”Telefoanele din seria Jump sunt ideale pentru utilizatorii care lucreaza intr-un mediu solicitant, expus riscurilor, cum este spre exemplu domeniul constructiilor, dar si pentru amatorii aventurilor in aer liber. Oricare ar fi motivele pentru care le alegi, dispozitivele Jump nu te vor lasa la greu: rezista sub apa, in conditii de praf sau la socuri puternice”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Atat E3 Jump cat si M9 Jump au un design robust, carcase construite din policarbonat cu insertii de cauciuc conferindu-le rezistenta sporita la lovituri si socuri mecanice. Capacele care protejeaza partea din spate a terminalelor sunt fixate cu sisteme metalice cu rol de a elimina dezasamblarea in urma socurilor mecanice puternice. Display-ul este protejat cu  sticla Corning Gorilla Galss 3 care este foarte eficienta impotriva loviturilor si zgarieturilor.

Realizate in conformitate cu standardul de protectie IP67, telefoanele pot sa reziste in apa pana la 1 metru adancime timp de 30 minute. Chiar daca sunt in apa, se pot accesa functiile dispozitivelor atat prin tastele fizice de la baza cat si a butoanelor laterale. Cei care vor utiliza smartphone-ul E3 JUMP vor avea posibilitatea sa realizaze fotografii subacvatice.

Allview E3 Jump este un smartphone cu procesor quad-core, 2GB memorie RAM, spatiul de stocare 16 GB, conectivitate 4G, camera de 5MP, display IPS de 4,5 inch si ruleaza pe sistemul android 6 Marshmallow.

E3 Jump si M9 Jump sunt disponibile pe baza se comanda incepand de azi la preturile de 999 lei respectiv 329 lei, iar livrarile vor incepe in prima jumatate la luni noiembrie 2016.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentATC Chameleon Review
Articolul următorBratara Forever SB-200 Review
Cand vorbim despre activitati outdoor, Adriana este prezenta. Si nu fara un gadget la indemana. Fie ca vorbim despre ski, ciclism, drumetii pe munte sau chiar un weekend relaxant la cabana, mereu va avea cu ea camera video pornita si o boxa bluetooth cu care sa anime atmosfera.