Allview – brandul autohton de smartphone-uri si tablete, anunta lansarea primului asistent vocal in limba romana. Acesta a fost creat de echipa de cercetare si dezvoltare a companiei brasovene, iar acum face ultimele retusari pentru scenariile de raspuns ale asistentului vocal.  Prima ocazie de a interactiona cu asistentul vocal va fi pe noul flagship Allview X4 Soul Infinity, care se va lansa in curand.

Echipa care a lucrat la dezvoltarea platformei AI a integrat cele mai utile functii, care sunt necesare atunci cand utilizatorul se afla in masina sau doreste rezolvarea anumitor task-uri cat mai rapid posibil, prin comenzile vocale.

Versiunea Beta a asistentului vocal va fi disponibila pe doua dintre terminale si anume: X4 Soul Infinity respectiv X4 Soul Infinity Plus, care fac parte din aceeasi gama. Compania  este doar la inceputul dezvoltari platformei AI si precizeaza faptul ca lucreaza in permanenta la dezvoltarea de noi capabilitati, astfel ne asteptam la o evolutie accelerata a asistentului vocal dupa lansare, si chiar la variante in alte limbi europene.

„Suntem inspirati de clientii care au crezut in noi si care au cumparat produsele Allview sa demonstram ca am evoluat si ca putem concura pe un nou segment de piata, intr-o alta liga. Am investit mult know-how si resurse in noul X4 Soul Infinity si in crearea asistentului vocal. In urma mai multor studii am indentficat faptul ca romanii isi doresc un asistent vocal cu care pot interactiona in limba noastra si cred ca am reusit sa venim cu un produs puternic, cu impact real pentru piata locala”, a explicat Lucian Peticila, fondatorul Allview.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook