Prezenti la Mobile World Congress din Barcelona, cei de la Allview au lansat modelul X3 Soul Pro, falghship-ul celei de-a treia generatii de smartphone-uri Allview.

 „X3 Soul PRO este terminalul Allview care atinge noi culmi ale performantei prin imbinarea celor mai ravnite si mai inovatoare caracteristici ale momentului: camera de 16MP cu Laser Focus si deschiderea diafragmei f/1.8, Android 6.0 Marshmallow, senzor frontal de amprenta, Multilevel Touch si un design de exceptie. A cucerit inimile pasionatilor de tehnologie inainte chiar de a fi lansat, de la primele detalii dezvaluite in fotografii la inceputul acestei luni. Cine ar putea rezista unei astfel de bijuterii?”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Este vorba despre un smartphone unibody construit din aluminiu si doar 7 mm grosime. Partea din spate a  device-ului este protejat in totalitate printr-o singura bucata de metal, o premiera pentru dispozitivele Allview.

X3 Soul PRO se bazeaza pe un procesor Helio P10 Octa Core, format din 4 nuclee cu frecventa 1.95GHz si restul de 4 cu 1.15GHz. Memoria RAM sde de  4GB, in timp ce  memoria interna masoara 64GB si poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 128GB in regim Single SIM.

Display-ul de tip AMOLED masoara 5.5 inch si are rezolutia de 1080 x 1920 pixeli. Touchscreen-ul este integrat in structura display-ului gratie tehnologiei On-cell, contribuind astfel la diminuarea grosimii ansamblului si oferind unghiuri largi de vizualizare

Sistemul de operare instalat pe noul flagship este Android 6.0 Marshmallow.

Pe partea de conectivitate device-ul; beneficiaza de conectivitatea 4G Cat 6, care asigura viteze duble fata de standardul 4G Cat 4. Astfel utilizatorii pot avea acces la viteze de download de pana la 300Mbps gratie conectivitatii 4G Dual Mode, in standardele TDD si FDD, alternativ, pe ambele SIM-uri incorporate.

Senzorul frontal de amprenta Easy Fingerprint este de asemenea un element nou la acest device, care aduce un plus de siguranta informatiilor stocate in telefon. Astfel,  dispozitivul ofera posibilitatea inregistrarii mai multor amprente iar ulterior, deblocarea telefonului poate fi posibila doar dupa identificarea acestora.

Camera principala este de 16MP, cu Laser Focus si LED Flash, in timp ce camera frontala are rezolutia de 8MP.

 

Acumulatorul este de 3000mAh si asigura o autonomie de pana la 920 de minute de convorbire si pana la 300 ore in stand-by. Telefonul beneficiaza si de un sisteminteligent de economisire a bateriei care va asigura creste autonomia.

X3 Soul PRO va fi disponibil in trei variante de culori: auriu, gri si mocha gold.

Pretullui X3 Soul este de 1999 lei, insa deocamdata este disponibil doar pe baza de precomanda, livarile fiind programate la sfarsitul lunii aprilie.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook