Asa cum anuntam aici in urma cu doua luni, cei de la Allview pregatesc lansarea unui nou flaghsip, cu functii revolutionare si aspect al ecranului de 18:9.

Allview si-a propus sa produca un smartphone care sa includa cele mai cautate functii si aplicatii ale momentului. Astfel, X4 Soul Infinity va beneficia de o serie ampla de caracteristici speciale, toate acestea constituind o premiera pentru smartphoneurile autotohtone.

Noul model va fi lansat in aceasta toamna si se va baza pe un design bezel-less. Display-ul, care va masura de 5.7 inch, va fi unul atipic, iar dupa spusele celor de la Allview, va fi incorporat intr-o carcasa cu dimensiuni similare cu a unui model de 5 inch. Acest lucru se datoreaza noului raport de aspect de 18:9 de care va beneficia noul varf de gama Allview.

Raportul dintre dimensiunea ecranului si carcasa este anuntata ar fi de aproape 80%, valoare care ar plasa X4 Soul Infinity in topul global al celor mai bine proportionate telefoane. De asemenea, ecranul telefonul va beneficia de un finisaj 2.5D, oferind terminalului un aspect premium.

X4 Soul Infinity isi propune sa bifeze si cele mai exigente asteptari in ceea ce priveste designul. Va fi disponibil in trei variante de culoare – Night Sky, Mocha Gold si Steel Gray.

Noul terminal Allview va pune pune accent si pe calitatea imaginilor surprinse, pe tehnologia de redare si pe modul de interactiune cu acestea. CAmera va avea o deschidere a diafragmei f/1.8, care va, cel putin inteorie, va asigura un plus de luminozitate capturilor foto.

Telefonul va fi dotat si cu o camera duala, in tandem cu tehnologii de procesare foto dezvoltate de companii precum Arcsoft si lentila safir.

“Ceea ce va diferentia cu adevarat X4 Soul Infinity de orice alt terminal din piata, indiferent de producator, este o tehnologie la care lucram de ceva vreme si pe care ne propunem sa o dezvaluim la lansare. Promitem sa surprindem placut piata de telefonie din Romania” a precizat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook