YouTube Vanced este o populara versiune a traditionalului YouTube, foarte apreciata in comunitatea utilizatorilor de Android. Ce o face atat de populara? Ei bine, adauga cateva functionalitati extra pe care YouTube le are doar pentru varianta premium, precum lipsa reclamelor la redarea clipurilor, redare clipuri in background, tema intunecata, modul HDR si multe altele. In randurile urmatoare va vom prezenta instructiunile de instalare ale aplicatiei si link-ul de descarcare valabil pentru telefoanele care n-au fost rootate.

  1. Descarca ultima versiune Vanced Manager
  2. Instaleaza aplicatia si deschide-o
  3. Asigura-te ca ai selectat optiunea “nonroot” in timpul configurarii instalarii
  4. Apasa pe “Install”
  5. Urmeaza instructiunile pentru a aproba instalarea pentru aplicatiile necunoscute
  6. Selecteaza Vanced microG pentru instalare pentru a putea rula YouTube Vanced
  7. Selecteaza tema preferata si apoi apasa pe “Next”
  8. Selecteaza limba preferata si apoi apasa pe “Finish”
  9. Dupa ce se descarca YouTube Vanced apasa pe butonul “Install”
  10. Succes!

 

Nota pentru utilizatorii Huawei/Honor

Fiindca de mai mult de un an serviciile Google nu mai fac parte de pe telefoanelor acestor doi producatori, incepand cu versiunea v0.2.12-203316, Vanced microG contine un buton “Huawei” in pagina de login prin care te poti conecta la contul de Google/YouTube in timp ce utilizezi aplicata Vanced.

Motive pentru care sa folosesti YouTube Vanced

Pentru ca aplicatia se descarca de pe site-ul propriu al dezvoltatorului si nu de pe magazinul oficial Play Store, ii face pe multi sa se intrebe cat de sigura este aplicatia si sa-si puna semne de intrebare asupra confidentialitatii datelor personale. Acestea sunt intrebari care, de altfel, sunt complet legitime in acest context. Raspunsul la aceste temeri este ca YouTube Vanced nu este disponibila in Play Store, pentru ca Google are deja propria sa aplicatie acolo, denumita simplu YouTube, fortand dezvoltatorul sa o incarce pe propriul site de unde poate fi descarcata. In plus, YouTube Vanced este sigura si utilizata de milioane de utilizatori la nivel global.

Pe de alta parte, YouTube Vanced este in totalitate legala si respecta politica YouTube prin faptul ca ofera continut doar de pe platforma acestora. Cum se intampla acest lucru? YouTube Vanced foloseste API-ul celor de la YouTube pentru a oferi continutul lor, ceea ce o face diferita de aplicatia originala sunt functionalitatile cu ajutorul carora personalizezi aplicatia.

Este important de stiut faptul ca YouTube Premium si YouTube Vanced nu sunt unul si acelasi lucru. Primul este un serviciu pe baza de subscriptie lunara oferit de Google si care ofera acces la continut fara reclame si acces la YouTube Originals, descarcarea continutului si redarea lui in backrground pe dispozitivele mobile, cat si acces la platforma de streaming YouTube Music. Al doilea, in schimb, este o versiune intens modificata a versiunii de baza YouTube si pentru care nu ai nevoie de subscriptie ca s-o utilizezi. Totusi, ofera unele functionalitati precum adblocker si redarea continutului in background printre altele, pe care, de altfel, nu le poti avea decat achizitionand YouTube Premium.

YouTube Vanced este fara indoiala o aplicatie extrem de necesara pentru utilizatorii de Android si iOS, fiind usor de folosit si care ofera o multime de functionalitati extra, imbogatindu-ti experienta de vizualizare pe YouTube.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook