In ultimul timp, v-am bombardat cu stiri de “ultima ora” care au fost ancorate destul de serios in telecom. Ei bine, astazi, o sa fie ceva mai light, pentru ca in rutina mea zilnica de a explora Twitterul, am dat peste o aplicatie pentru mobil, destul de interesanta: Amazing Romania.

Mai interesant este faptul ca aplicatia a fost creata de doi romani din dorinta de a impartasi cu aproapele lor locurile minunate pe care ei le-au vazut. Astfel, a luat nastere Amazing Romania, care propune o modalitate noua de a descoperi si explora meleagurile tarii noastre.

Practic, utilizatorii au la dispozitie 80 de trasee pentru care au fost realizate recenzii si indicatii, tocmai pentru a simplifica viata doritorilor de aventura. Probabil ca vi se pare un numar mic de obiective, insa planurile celor doi sunt destul de mari si doresc sa mareasca acest numar. Bineinteles, rabdarea este “cheia”, insa doritorii pot contribui la dezvoltarea acesteia destul de usor, pe baza unui formular pe care il completeaza din aplicatie.

Amazing Romania, este disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS. Daca sunteti interesati, va invit sa vedeti despre ce este vorba.

Personal, mi se pare o idee foarte buna, aplicatia e una destul de simpla, e suficient de intuitiva si ofera informatii valoroase pentru oricine. Ce parere aveti?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook