Omate, un producator mic de gadget-uri care a adus pe piata cateva modele de smartwatch-uri cu suport Android sau Amazon Alexa.  Acum incearca piata cu un robot pentru casa. Cel putin la fel de simpatic precum Asus Zenbo, Omate Yumi are la baza sistemul de operare Android si cel mai importat atu este ca foloseste serviciu de asistenta vocala Amazon Alexa.

Amazon Alexa este asistentul care este regasit si in Amazon Echo, cel mai bine vandut produs Amazon de peste 100$.

Pe langa un design foarte simpatic si o inaltime de 11,7 inch, Omate Yumi are in cap un ecran tactil HD de 5 inch cu rezolutia de 720 x 1280 pixeli si o camera “ultra pixel” de 5MP. Pe laterale Yumi are doua difuzoare stereo care ofera un sunet de calitate. Bateria de 37.2Wh inclusa in Omate Yumi ar trebui sa fie suficienta pentru o autonomie de cel putin o zi. Restul specificatiilor robotelului sunt similare unui smartphone entry level: Procesor Quad Core Cortex A53 tactat la 1.3Ghz, 1GB memorie RAM DDR3, 8GB memorie pentru stocare, WiFi dual band, Bluetooth 4.0, un port HDMI si unul micro-USB.

Omate Yumi se va putea cumpara incepand cu data de 15 noiembrie si are pretul de pornire de 349$, fiind astfel un concurent serios pentu robotul de la Asus.

yumi

Foto: omate.com/yumi/

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

1 Comentariu

Comments are closed.