Smartphone-ul se numeste Amazon Fire Phone, iar principala sa caracteristica este continutul oferit alaturi de interfata unica 3D, numita Dynamic Perspective. Tehnologia ofera posibilitatea de a initia actiuni prin simpla miscare a dispozitivului. Aceasta reactioneaza la pozitia utilizatorului prin intermediul a patru camere video care urmaresc privirea utilizatorului, amplasate in extremele dispozitivului.

Spre exemplu, pentru a naviga in browser se poate inclina dispozitivul. Functia se poate utiliza chiar si in e-books sau jocuri. Acest gest a fost folosit si de Samsung, insa ei l-au numit Smart Scroll.

Fire Phone incanta utilizatorul cu 2 GB RAM, un ecran IPS LCD de 4,7″ 720p cu Gorilla Glass 3 si procesor Snapdragon 800 la 2,2 GHz cu placa video Adreno 330.

Camera principala este de 13 MP cu diafragma f/2 si 5 elemente optice, stabilizare optica si buton dedicat pentru activare. Amazon ofera utilizatorilor, gratuit si nelimitat, posibilitatea de stocare cloud a tuturor pozelor.

Sistemul de operare este Fire OS 3.5, asemanator cu OS-ul incarcat pe Kindle Fire. Este construit pe schelet Android, insa ii lipsesc serviciile Google.

Se pare ca Amazon a intrat in forta in batalia dispozitivelor mobile si asteptam dispozitive care sa concureze cu brand-urile mari din domeniu.

Sursa: www.amazon.com

 

Sursa foto: coolmaterial.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook