La doar o saptamana dupa oprirea vanzarilor temporare din Germania, Amazon a oprit acum si vanzarile din Marea Britanie si Franta la terminalul Lumia 950 XL. In timp ce vanzarile pentru varianta white au fost oprite in Franta, iata ca varianta pe black a fost oprita si in Marea Britanie.

Cei de la Amazon UK au transmis un comunicat prin care specifica faptul ca acest terminal nu se afla pe pagina lor de vanzare deoarece a primit notificari din partea clientilor ca sunt probleme cu expedierea , chiar daca alti retaileri au disponibil acest smartphone.

Un mesaj similar este atasat si la cota dispozitivului de pe Amazon Franta.

Chiar daca exista rapoarte din partea unor retaileri cu privire la unele probleme de hardware, Microsoft a emis o declaratie prin care combate aceste rapoarte, spunand ca dispozitivul nu este in stoc la unii retaileri din cauza cererii prea mari.

Poza Stire 04.01.2016

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentImpactul tehnologiei asupra vieții de zi cu zi
Articolul următorReview Lenovo Phab.
Cand vorbim despre activitati outdoor, Adriana este prezenta. Si nu fara un gadget la indemana. Fie ca vorbim despre ski, ciclism, drumetii pe munte sau chiar un weekend relaxant la cabana, mereu va avea cu ea camera video pornita si o boxa bluetooth cu care sa anime atmosfera.