Samsung va folosi tehnologie de la AMD pentru viitoarele sale cipuri grafice. Samsung va plati compania AMD pentru a putea introduce noua arhitectura RDNA de pe cele mai noi placi video AMD Navi in cipul Exynos bazat pe tehnologia ARM.
Astfel, ne asteptam la o grafica mai buna pe viitoarele smartphone-uri Samsung.

Cu acest parteneriat, AMD mai bifeaza inca o platforma foarte larga unde isi va expune tehnologiile. Pe langa placile video pentru desktop-uri si laptop-uri pentru care sunt foarte renumiti, tehnologiile lor sunt folosite si in consolele PS4 si Xbox One sau chiar si in viitoarea platforma de gaming bazata pe cloud de la Google pe nume Stadia. Un lucru si mai surprinzator este faptul ca tehnologia grafica de la AMD este folosita si de rivalii de la Intel in procesoarele sale.

Abia asteptam sa testam viitoarele smartphone-uri Samsung cu cipuri grafice AMD. Acestea vor inlocui actualele cipuri grafice Mali, deci vor ajunge si in Romania (de data aceasta ne pare rau pentru clientii din SUA, Canada, China sau Japonia unde Samsung vand flagship-urile cu cipul americanilor de la Qualcomm).

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentSmartphone Best Buy 2019
Articolul următorCe poti cumpara in locul unui telefon pliabil Samsung Galaxy Fold?
When nothing goes right, call Cosmin! E calm si relaxat, are mereu raspunsurile pregatite si cateva glume ca sa-ti descreteasca fruntea. Ramane devotat Droidului si daca vrei sa ii starnesti interesul, pune-i in fata un device cu Android Oreo. Ai insa grija sa nu-i trezesti vechea pasiune privind display-urile albastre.