Honor 6X a fost lansat la CES 2017, insa doar cu Android 6 si cu versiunea 4 a softului Huawei, EMUI. Acest lucru a fost oarecum surprinzator, insa cei de la Huawei au promis ca Honor 6X va beneficia de update in prima jumatate a acestui an. Iata ca producatorul chinez si-a tinut promisiuneasi au anuntat oficial lansarea update-ului la Android 7.0 Nougat. Noul soft vine la pachet cu EMUI 5, interfata pe care am vazut-o deja la mai multe modele Huawei, inclusiv P9 sau P9 Lite, modele de anul trecut.

Android 7.0 Nougat este un update destul de important pentru Nonor 6X, insa poate mai importanta este trecerea la noua interfata Huawei, EMUI 5.0. Aceasta este o interfata mult mai simplificata si aerisita, iar anumite setari sunt mult mai usor de accesat.

A aparut si functia “Confort ochi”, o functie foarte utila pentru cei care folosesc telefonul noaptea – aceasta reduce lumina albastra a ecranului dupa un orar stabilit de catre utilizator.

O alta modificare majora pe care EMUI 5.0 o aduce este prezenta sertarului de aplicatii, care lipsea la versiune anterioara. Astfel, acum utilizatorul poate opta pentr a avea sau nu sertarul de aplicatii.

App Twin este o alta functie la care Nonor 6X are acces dupa acest update. Aceastea iti permite sa folosest doua versiuni ale aceleasi aplicatii care sa ruleze simultan. Momenan App Twin functioneaza doar cu cateva aplicatii, cum ar fi Facebook, WhatsApp sau WeChat.

sursa: androidheadlines.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook