Stiu ca pare SF, dar chiar asa este si nu dupa mult timp de la Open Beta a ajuns si versiunea stabila. OnePlus si-au scurtat foarte mult timpul in care ofera update la noile versiuni ale sistemului de operare. Astfel de la 5 luni (timp in care s-a facut trecerea de la Android 7.1 Nougat la 8.0 Oreo pentru OnePlus 5T) au ajuns la doar 45 de zile pentru OnePlus 6 sa treaca de la Oreo la Pie.

Evident a fost actualizata si implementarea OnePlus a sistemului de operare Android care vine sub, cu versiunea 9 a OxygenOS. Nu pot decat sa-i felicit pe cei de la OnePlus luand in considerare ca sunt giganti in industrie, precum Samsung si Huawei, care le vor lua inca cateva luni bune pana cand vor distribui actualizarea catre posesorii de Samsung Galaxy S9 sau Huawei P20.

Daca va intrebati ce aduce nou pentru posesorii de OnePlus 6 actualizarea la Android 9 Pie, aveti lista completa pe forumul celor de la OnePlus (https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-9-0-for-the-oneplus-6.909533/)

Astfel pana in aceasta data avem urmatoarele telefoane care au primit ultima versiune a celui mai indragit sistem de operare:

– Google Pixel si Pixel 2
– Nokia 7 Plus
– Sony Xperia XZ2
– Xiaomi Mi Mix 2S
– Oppo R15 Pro
– Vivo X21
– OnePlus 6
– Essenstial PH-1

Daca ai un OnePlus 6 si nu ai primit inca notificarea update-ului OTA, poti sa-ti instalezi aplicatia Oxygen Updater cu care vei rula tot timpul cea mai noua versiune disponibila pe OnePlus. (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arjanvlek.oxygenupdater)

Spune-ne tu cand primesti actualizarea!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook