Ultimul sistem Android creat de Google a ajuns la editia a 7-a sub denumirea Nougat. Sistemul are deja si un update lansat, Nougat 7.1, dar acesta se pare ca intarzie sa isi faca aparitia pe dispozitivele mobile lansate anterior.

Printre terminale, se pare ca LG G5 a inceput update-ul software, la fel si Moto Z si Moto Z Force. De asemenea, smartphone-urile Sony sunt incluse in lista de dispozitive permise la acest update prin terminalele Xperia X si X Compact.

Android N este pana acum cea mai are dezvoltare a lui Google si a fost lansat odata cu noul dispozitiv reprezentativ pentru Google sub proprie marca, Google Pixel.

Dupa cum ne-a obisnuit Google in ceea ce priveste sistemele de operare, acestea sunt clasificate in functie de literele de la alfabet, ajungand la litera a 14-a din alfabet, din cele 26 disponibile in alfabetul britanic.

In ceea ce priveste cel mai popular dispozitiv pe continentul european, Galaxy deja primeste update-uri pentru S7 si S7 Edge inca de la inceputul lunii noiembrie a acestui an. Din pacate, editiile speciale ale lui S7 Edge, Olympic Edition si Batman Injustice Edition nu vor primi acest beneficiu inca din pricina personalizarii speciale ale telefoanelor.

Sa nu uitam de HTC, a carui popularitate a scazut in ultima perioada, insa ramane totusi pe o pozitie inalta, prin dispozitivele HTC A9, M9, si HTC 10, cu update pana la finele anului 2016. Mai jos de atat, adica terminalele din gama M8 nu vor vedea imbunatatiri ale noului sistem.

Pe final, dar nu in ultimul rand, renumita marca Huawei se mandreste cu cateva dispozitive la care a lucrat pentru a primi actualizarea. Astfel, Mate 9 deja are instalat sistemul, iar Mate 8 si P9 vor primi imbunatatirea la inceputul lui 2017. De asemenea, P9 Plus, P9 Lite si Nova, cu update dupa dispozitivele mentionate anterior.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook