Oare cati dintre noi nu ne-am indragostit la prima vedere de Android? Atat de puternic si iremediabil incat l-am dori pe toate device-urile pe care le folosim, inclusiv laptop sau calculator personal. Vesti bune, incepand de acum, laptop-ul sau calculatorul va putea rula o versiune stabila da Android Marshmallow 6.0.1.

Chiar daca  exista cateva bug-uri, este de apreciat faptul ca o mare parte din arhitecturile detinute de AMD sau Intel sunt capabile sa ruleze Android. Cu toate acestea, arhitectura Skylake, detinuta de Intel intampina cateva probleme la randarea componentelor grafice din browserul incorporat, o problema minora din punctul nostru de vedere.

Proiectul Android-x86 a avut un boom anul acesta chiar daca este sustinut doar de cativa developeri. Efortul sustinut de acestia este imens, luand in calcul plaja mare de procesoare Intel si AMD, care teoretic nu ar putea rula Android OS. Ideea exista de ceva timp, iar cei de la Android-x86 nu sunt primii care doresc sa o implementeze. Cei de la Jide detin de asemenea o versiune beta de Android Marshmallow care poate fi instalata.

Pentru cei care sunt pasionati de acest lucru, versiunea celor de la Android-x86 poate fi descarcata de aici (http://www.android-x86.org/download).
Voi ce parere aveti despre acest proiect?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook